Da li ste se ikada zapitali šta biste radili bez svih slika koje imate u telefonu ako on naprasno prestane da radi ili, nekim slučajem, ostanete bez njega? Čak i ako ste revnosno čuvali svoje slike u kompjuteru i on je mašina, kvarljive prirode. I da li su vaše slike uopšte lepo organizovane čak i da ste ih odštampali? I šta ćete sutra pokazivati deci? Vreme ja da sebi i svojoj porodici poklonite CEWE FOTOKNJIGU!

vencanje

Šta je fotoknjiga?

Fotoknjiga je nova vrsta foto albuma vrhunskog kvaliteta. Izrada knjige je jednostavna i brza a sve radite na svom kompjuteru i sami odlučujete kako će vaša knjiga izgledati.

Odakle da počnem?

Iskoristite našu ponudu i probajte CEWE fotoknjigu. Metropoliten Glob i www.cewe.rs vam poklanjaju 30% popusta na izradu bilo koje CEWE FOTOKNJIGE, iz našeg asortimana. U njoj možete sačuvati sve dragocene trenutke sa putovanja.
Od momenta kada odlučite da probate ovaj proizvod, imate TRI KORAKA do vaše fotoknjige.

Prvi korak je preuzimanje besplatnog foto programa sa internet strane www.cewe.rs

Drugi korak je oblikovanje svoje foto knjige lakim ubacivanjem fotografija putem preuzetog programa. Uz fotografije možete i pisati, dodavati pozadinu ili druge kreativne sličice i tako pretvoriti vašu fotoknjigu u malo umetničko delo.

Mogućnost da sve radite na softveru na vašem kompjuteru vam omogućava da knjigu pravite u fazama, pa čak i dok radite još nešto po kući, da sačuvate uneto pa lepo nastavite sutradan itd. Ovo je jedna od glavnih prednosti CEWE programa.

Treći korak je čuvanje i porudžbina knjige! Prilikom poručivanja unesete vaučer kod koji možete preuzeti u filijalama Glob Metropoliten Tours-a I dobićete popust od 30% na svoju foto knjigu. Ona stiže na kućnu adresu i plaćate je pouzećem!

Popust važi za bilo koju fotoknjigu iz našeg asortimana.

ile cewe fotoknjiga

Rezultat će vas oduševiti! Imaćete album za sva vremena koji ste sami dizajnirali. Ako sumnjate u vaše kreativne sposobnosti, evo par ideja kako da tematski organizujete vaše fotoknjige:

  • Fotoknjiga naša putovanja – svako mesto koje ste posetili sigurno ima detalje koje želite da pamtite, ne samo fotografije koje imate već i ulaznice, mape itd. Sve to možete fotografisati i ovekovečiti u fotoknjizi.  Stavite sva putovanja na jednom mestu ili ih grupišite kako vama odgovara.
  • Fotoknjiga dešavanja – rođendani, Nova godina, Uskrs i drugi praznici zaslužuju da dobiju svoj album!
  • Fotoknjiga vaših zajedničkih momenata sa partnerom – od zabavljanja, preko zajedničkih doživljaja, putovanja i stvari koje oboje volite do venčanja i dece.
  • Fotoknjiga vaših recepata – ako volite da kuvate, iskoristite CEWE softver da napravite svoju knjigu recepata.
  • Fotoknjiga uspomena kao poklon – za najbolju drugaricu, kumu, dragog ili možda baku i deku? Zamislite to oduševljenje!

svi partneri